Partner in

Vinylpresentaties

Aantrekkelijke en uitnodigende presentatie van vinyl

Vinyl is trendy, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren en patronen. Daarom sluit dit product aan bij vele smaken en gebruikseisen. Op de vinylpresentaties van Kresta komen de verschillende soorten en kleuren uitstekend tot hun recht. We leveren verschillende oplossingen waarmee u per kwaliteit snel een goed overzicht geeft van de leverbare kleuren.

Eindeloze mogelijkheden in vinylpresentaties

Bent u op zoek naar een stalenboek, presentatiehanger, projectmap, projectkoffer of handzame waaier? Vinylproducten kunnen op vele manieren mooi en overzichtelijk gepresenteerd worden. We brengen uw wensen in kaart en vullen die aan met onze eigen ideeën. Dit gesprek vormt de input waarmee onze ontwerpers een goed ontwerp maken. Een ontwerp dat een passend antwoord is op uw vraag, en dat uw assortiment vinylproducten op een verrassende manier laat zien.

Duurzame merkbedrukking

Wij beschikken over de mogelijkheid om een logo en/of tekst in het materiaal te branden door middel van een computergestuurde laser. Zo’n laserbedrukking is een fraai en slijtvast alternatief voor het merketiket op de achterzijde van de vinylproducten.

Hoogwaardige kwaliteit

In ons uitgebreide machinepark kan ons team van ervaren vakmensen ieder ontwerp realiseren. Daarbij werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. De kwaliteit van de presentatiemiddelen moet immers passen bij de kwaliteit die u zelf ook levert.

Niet standaard

Bij Kresta laten we ons niet beperken door wat standaard is. Continu zijn we voor onze klanten op zoek naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij zijn dan ook trots op ons team van ervaren, betrokken medewerkers en op ons innovatieve machinepark. Hiermee dragen we bij aan het succes van uw vloerbedekking.