Kresta bv

Over ons

Presentatie van vloerbedekking

Een aantrekkelijke presentatie draagt in belangrijke mate bij aan het succes van uw vloerbedekking. Kresta heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van fraaie en vernieuwende maatwerkoplossingen voor al uw productpresentatie-vraagstukken. In de afgelopen twintig jaar is Kresta hiermee uitgegroeid tot een toonaangevend producent van productpresentaties voor de vloerbedekkingindustrie.

Op maat gemaakte productpresentaties

De uitstraling van uw presentatiemiddelen moet aansluiten bij uw kwaliteitsmerk. Daarom is voor ons niets standaard. Iedere klant en elke vraag is anders. Met ons team van betrokken, ervaren vakmensen denken we met u mee en zoeken we naar oplossingen waaraan u zelf nog niet heeft gedacht, zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om stalenboeken, presentatiehangers, projectmappen, presentatiekoffers of waaiers. Zo vertalen we uw wensen en ideeën naar een verrassend, opvallend en slim product.

Creatief en vakbekwaam

Onze medewerkers werken stuk voor stuk al jaren bij ons. De ervaring die wij met elkaar hebben opgebouwd en onze sterke betrokkenheid bij onze klanten en hun wensen leidt tot mooie resultaten. Daar zijn we trots op. We werken met eigen ontwerpers en gebruiken alleen hoogwaardige materialen. Bij iedere opdracht opnieuw stellen we ons de vraag wat de beste manier is om de vraag van onze klant te beantwoorden. Voor de productie van uw presentaties beschikken we over een compleet machinepark, waarmee we ieder ontwerp kunnen realiseren. Ook ons machinepark is niet standaard. Om niet gebonden te zijn aan de beperkingen van bestaande machines, ontwerpen we veel van onze machines zelf. Zo beschikken we over eindeloze mogelijkheden om presentatiemiddelen van hoogwaardige kwaliteit op maat te leveren.

Waarom u kiest voor Kresta

  • Ontwerp op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en ideeën
  • We verrassen u graag met nieuwe mogelijkheden en oplossingen
  • Alles onder één dak, van ontwerp tot realisatie
  • Uitsluitend hoogwaardige materialen
  • Innovatief machinepark
  • Presentatie van tapijt, vinyl en PVC
  • Fraai afgewerkte stalenboeken, projectmappen, presentatiekoffers en andere presentatiemiddelen
Kom met ons in contactWij helpen graag bij uw volgende productpresentatie
Contact opnemen