Partner in

Accessoires

De finishing touch

Uw producten zijn met de grootste zorg ontworpen en gemaakt. Om optimaal succesvol te kunnen zijn, moet ook de presentatie ervan de juiste uitstraling hebben. Kresta is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van fraaie en vernieuwende maatwerkoplossingen voor al uw productpresentatie-vraagstukken. Bij het produceren van uw presentatiemiddelen letten wij op details. We adviseren u dan ook graag over de finishing touch.

De juiste accessoires

Ieder product vraagt een andere afwerking, die past bij de uitstraling en het gebruik. Bij de ene productpresentatie past een greep of draaglus, bij de ander een stalenkap. Wij ontwerpen en realiseren voor u een presentatiemiddel met een afwerking die past bij uw product, en met de kleuren en bedrukking die u wenst.

Afwerking van tapijtpresentaties

De uitstraling van uw tapijtpresentaties moet aansluiten bij de kwaliteit van uw merk. Daarom is voor ons niets standaard. Bij Kresta denken we graag met u mee en zoeken we naar oplossingen waaraan u zelf nog niet heeft gedacht, zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen. Zo vertalen we uw wensen en ideeën naar een slim, opvallend en verrassend product, dat we met vakmanschap vervaardigen en afwerken.

Afwerking van vinylpresentaties

Uw vinylproducten kunnen op verschillende manieren gepresenteerd worden: in een projectmap of stalenboek, presentatiehanger, projectkoffer of handzame waaier. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en vullen wij die aan met onze eigen ideeën. Op basis hiervan maken onze ontwerpers een doordacht ontwerp voor de presentatie en de afwerking ervan met de juiste accessoires.

Afwerking van PVC-presentaties

Een aantrekkelijke presentatie van uw PVC-collectie is een belangrijke factor in het succes ervan. Ook uw PVC-presentaties werken we graag af met passende, fraaie accessoires zoals stalenkappen, draaglussen of grepen.